Än en gång drog Giffarna längsta strået
Michel Termanini var den som gjorde AFC:s kvitteringsmål

Onsdagskvällens borta match för AFC Eskilstuna i Folksam U21 Allsvenskan Norra på Idrottsparken i Sundsvall mot GIF Sundsvall blev en spännande match där hemmalaget kunde vinna med 2 - 1 (1-0).

Giffarna har blivit en svår motståndare denna säsong för AFC. Onsdagskvällens match var den 4:e klubbarna emellan och GIF har vunnit knappt alla gångerna.
Vi är besvikna efter resultatet med tanke på hur andra halvleken såg ut, säger AFC tränaren Pelle Olsson till ekuriren.

1-0 i halvlek blev 1-1 i början på andra halvlek genom Michel Termanini. En straffspark en stund efter kvitteringen betydde 2-1 till GIF som slutresultat.
Olsson fortsatte — Det var en match med två olika ansikten. I den första ställer vi till det lite, men efter deras 2–1-mål är det en enda lång