Årets första vinst när Sirius ställdes mot före detta förbundskaptenen
Tashreeq Matthews gjorde sitt första mål för i år.

Årets första vinst när Sirius ställdes mot före detta förbundskaptenen

Sirius är på träningsläger i Alicante, Spanien och idag så spelade man en träningsmatch mot före detta förbundskaptenen Erik Hamréns Aalborg BK. En match som Sirius vann med 2 - 1.

Säsongens första vinst är här. Sirius vann med 2 - 1 i en träningsmatch mot danska Aalborg. Det var ett par blåsvarta supportrar på plats i Alicante där matchen spelades. 
– Det såg bra ut i det stora hela, en helt okej match och Ola var nöjd. Matthews var bra, de hade svårt att hålla koll på honom. Emil Özkan kom in och tog för sig, Dennis Widgren och Adam Wikman var också bra, säger supportrarna Patric Söderlund och Magnus Dahl som var på plats under dagens match.

Startelvan var väntad. Efter att Óli Valur Ómarsson klivit av träningen i måndags och Malcolm Jengs sjukdom så blev det Kristopher Da Graca som fick ta rollen som högerback. Stensson var åter i spel men klev av efter dryga halvtimmen. Melker Heier gjorde även sin debut i dagens match

Det dröjde inte länge innan Sirius tog ledningen. Tashreeq Matthews satte sitt första mål för säsongen och det sägs på forumet att Matthews kommer bli vår bästa spelare i år. Bytena kom efter dryga 50 minuters spel och då fick Herman Sjögrell visa framfötterna då han satte 2-0 efter ett inlägg av Edi Sylisufaj. Herman som hade ett tufft fjolår där det blev snålt med speltid och lånades sedan ut till Örgryte IS för att hitta tillbaka självförtroendet. Förhoppningsvis kan Herman utvecklas mer på planen i år.

Hemresa imorgon för Sirius som får förbereda sig inför nästa träningsmatch som är den 11 februari då Djurgården kommer på besök till Studan. In och köp biljett så ses vi där.

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-02-03 18:16:54
Author

Fler artiklar om Sirius