Årets gång
Foto: Bildbyrån

Årets gång

Genom året har vi fans känt av både glädje och sorg. Det har varit ett år med oerhört mycket dramatik, skador i truppen men även kantat utav hopp och framför allt kärlek till klubben.

Ingen utav oss lär ännu ha glömt hur pass mycket våra hjältar kämpade vid första derbymatchen, trots en förlust för att sedan ta igen det nästa derbymatch med vår ”Il Capitano” som satte första baljan, och Haddad som fastställde resultatet. Ingen utav oss lär heller ha glömt bortgången utav vår egna Eddie Moussa, med brodern Jakob. Vi förlorade sannerligen två eldsjälar som kämpat för föreningen i princip hela sina liv. I det mörka fick laget sansa sig och tillsammans kämpade spelarna, fansen och föreningen ur sig den djupa tragedin och hyllade även de här två eldsjälarna genom en manifestation mot våld med en vinst på Jallavallen där det var oerhört känslosamt.

Vi fick oss en ny tränare, Rikard Norling, som hade i uppgift att ta upp laget till Allsvenskan trots att inte han själv skött värvningarna innan dess och fick implementera en helt ny spelidé. Norling har varit oerhört viktig för föreningen med tanke på hans kompetens och den professionalism han tillför. I dagsläget har Norling hand om värvningar och redan nu kan många av oss uppleva ett ro om att det kommer att gå bra, eller rättare sagt det går bra. Kontinuitet som vi tjatat om finns nu där. Vi kom avslutningsvis 4:a i en utav de svåraste superettanserier någonsin trots djupa tragedier, bränder mot vår förening och allt för många skador på spelare i truppen. Vi går mot nya bättre tider och jag säger så som er andra;

Assyriska FF i vått och torrt!

Johannes Akkurt2010-12-16 23:03:00
Author

Fler artiklar om Assyriska FF

Krönika: Vägen tillbaka…
Spelschemat spikat - första derbyt i maj
Styrelsen är äntligen tillsatt!