Årets sista bortamatch slutade med seger
Filip Rogic, här mot GAIS, blev matchvinnare mot Ängelholms FF

Säsongens sista bortamatch var det som väntade senaste söndag. Hemmalag var Ängelholms FF hemma på IP:n. Bara äran stod på spel för AFC, medan ÄFF kanske skulle behöva en poäng. Något som visade sig inte behövdes. Resultat: Ängelholms FF - AFC United 0 - 1 (0-1)

Matchen började med att gästande AFC tilldömdes en straffspark redan efter 7 min. spel. Omar El Kabirs straff gick dock utanför hemmamålvakten Oscar Berglunds stolpe.
El Kabir försökte revanchera sig för straffmissen genom att ha fyra avslut inom 10 min efter straffsparken.

Lite revanch fick Othman i 31:a min då hans nick nådde Filip Rogic som kunde ge AFC ledningen med 0-1. Othman hade 5 avslut förutom straffen under halvleken.
0-1 ledningen i halvlek var minst sagt befogad.

Othman El Kabir fortsatte sitt bombardemang i andra halvlek. Fyra avslut på mål blev det, dock inget mål trots idoga försök. 9 avslut totalt mot sitt gamla lag från förra säsongen blev det från El Kabir som nog så gärna hade velat göra mål.
Totalt på hela matchen hade AFC 18 avslut mot hemmalagets 10. Att domaren gav AFC United endast 3 frisparkar på 90+3 minuter är minst sagt märkligt, men tyvärr ganska vanligt.
AFC:s fystränare Nebez Kurban försåg Omar Eddahri med en blombukett som bevis på att Omar var AFC:s bäste denna dag.