”Vi kommer att bli the best of the rest”
Wessam Abou Ali nätade direkt för Sirius.

”Vi kommer att bli the best of the rest”

Sirius vann igår med övertygande 3-0 borta mot Degerfors IF. Wessam Abou Ali gör mål direkt i debuten och jag känner på mig att Sirius kommer att få ett lyft nu inför hösten.

Två bussar, Wessam Abou Ali, revanschsuget Sirius och match mot laget som släppt in flest mål hela serien. Ja det var bäddat för en bra dag för Sirius och det blev verkligen över förväntan. Sirius vann med 3-0 och Abou Ali gjorde mål efter bara kvarten spelad. Tashreeq Matthews fortsätter sin poängskörd och Jocke Persson fick också göra mål och ett riktigt vackert.

Jakob Tånnander fortsätter göra oerhört bra ifrån sig. Han är stensäker i lufrummet och stod för en bra parad i första halvlek. Jakob Tånnander är en vi verkligen borde förlänga med. Mitov Nilssons kontrakt går ut nästa sommar och Tånnander har kontrakt över nästa säsong. Vore osäkert att gå in i en ny säsong med två utgående målvakter. 

Sirius har nu klättrat upp till elfteplats med 17 poäng. Nästa match den 24:e Juli så möter vi Mjällby AIF på Studan. Där är det riktigt viktigt att vi tar tag i matchen direkt och en vinst där skulle innebära väldigt mycket. Jag tror definitivt att Sirius kan klättra högre upp i tabellen och bli ”the best of the rest”. Mjällby möter idag IFK Norrköping på bortaplan, så vi får se hur det går för dem.

Arvid Lundkvistarviddlundkvist2023-07-16 14:29:00
Author

Fler artiklar om Sirius