Lagbanner
Hammarby förlänger med Johannes Hopf

Hammarby förlänger med Johannes Hopf

Nyckelspelaren Johannes Hopf förlänger kontraktet till 2016. - Vi har något spännande på gång och jag vill vara med på den resan. Satsningen som görs nu känns väldigt intressant.

Sedan 2010 har Johannes varit förstakeeper mellan stolparna och han har varit svårslagen på den positionen. Förra året släppte Hammarby in minst mål i serien och Johannes var den största faktorn till det.

Sportchefen Gustaf Grauers har gjort ett bra jobb med att förlänga med Hopf.
- Vi är väldigt glada att Johannes fortsätter med oss. Att han är en riktigt bra målvakt har han visat sedan länge, och han har en väldigt stark drivkraft att fortsätta utvecklas och strävar hela tiden efter att bli bättre. Han har en suverän inställning och är ett föredöme med det arbete han lägger ner på varje träning, säger han till Hammarbyfotboll.se. 

Johannes blev framröstad av supportrarna till årets Bajenspelare 2012. Förutom utmärkselsen 2012 blev han dessutom vinnare debutåret 2010.

Hopf har redan säsongens förväntningar klart för sig.
- Att göra den bästa säsongen hittills. Att vi gör det så bra vi bara kan som lag och att jag själv gör det så bra det bara går. Det gäller att vi lägger ner det jobb som behövs för att ge oss förutsättningarna att göra en fin säsong. Självklart vill jag spela allsvenskt med Hammarby igen, det är det som gäller.

Fredrik Karlssonfredrikkarlsson88@gmail.com@Freddekarlsson2013-02-01 10:12:00
Author

Fler artiklar om Hammarby

Projektet Hammarby Fotboll - Nya tider, del 8
Inför Halmstad BK, första måstematchen av fem
Spelaromdömen för bortamötet med AIK
Spelar- och tränarbetyg efter BK Häcken på Nya Söderstadion
Jag tänker på två matcher, getingar, vårgröna blad och på ödet.
Bajenpanel inför returmötet med Benfica!