Lagbanner
Astrit Selmani inför Varberg: Det kan se lite halvfult ut ibland men ibland behövs det för att ta tre poäng

Astrit Selmani inför Varberg: Det kan se lite halvfult ut ibland men ibland behövs det för att ta tre poäng

Ny match imorgon och vi kollade läget med Astrit Selmani inför mötet med hans förra klubb Varberg.

Fem omgångar avklarade och Bajen står på sju poäng med två segrar, en oavgjord och två förluster, hur skulle du sammanfatta inledningen?
Det är kanske inte den inledning vi hade önskat oss spelmässigt men vi har steppat upp i vårt spel dem två senaste matcherna och man märker hur energin har börjat komma tillbaka och många som börjar hitta formen, det betyder mycket för matcherna framöver. 



Vinst senast mot Sirius och du var inblandad i alla tre målen, vad tycker du om din och Bajens insats då?
En stabil vinst som egentligen blev onödigt spännande men vi skapar lägen för båda 5-6 mål framåt men vi måste försöka stänga matcher utan att det blir spännande. Jag är nöjd med min match, som offensiv spelare vill du alltid vara inblandad i alla målen som görs framåt och vara ett ständigt hot för motståndarna.


Kramkalas efter Abbe Khalilis 1-0 senast mor Sirius


Du var verkligen nära några gånger själv med bland annat en nick i stolpen och du såg ut att vilja vara kvar på planen när du skulle bytas ut? 
Ja jag var nära några gånger men känner själv hur jag börjar hitta tillbaka till formen så det känns tråkigt att gå ut när man kände sig het och kände att man kunde hjälpa laget men vi har några matcher på kort tid så jag respekterar bytet till 100%.



Efter att du och Abbe blev utbytta släppte Bajen in ett mål ytterligare och man kunde se er påheja era lagkompisar intensivt på läktaren vilket var underbart att se, hur ser du på slutet av matchen som du fick se från sidan?
Att sitta från sidan och följa matcher är det värsta som finns då man vill vara på plan och hjälpa laget och ta 3 poäng så vi försökte få igång laget från sidan och inte slappna av, som sagt det blev onödigt spännande i slutet och det ska vi försöka undvika.

Ny match redan på onsdag mot din gamla klubb Varberg som gjorde en bra insats mot Malmö i söndags, vad säger du om dem och vad behövs av er för att vinna?
Det blir en tuff match där de är ett lag som spelar ett spel som hela laget står bakom och är bra på göra det jobbigt för motståndarna, det viktiga blir att ta kampen i duellspelet och inte slappna av på fasta situationer. Vi alla måste vara redo på ta jobbet för att ta tre poäng det kan se lite halvfult ut ibland men ibland behövs det för att ta tre poäng


Astrit Selmani firar mål som så ofta under sina säsonger i Varberg
 

Robert Bäckström2021-05-11 13:04:00
Author

Fler artiklar om Hammarby

Projektet Hammarby Fotboll - Nya tider, del 8
Inför Halmstad BK, första måstematchen av fem
Spelaromdömen för bortamötet med AIK
Spelar- och tränarbetyg efter BK Häcken på Nya Söderstadion
Jag tänker på två matcher, getingar, vårgröna blad och på ödet.
Bajenpanel inför returmötet med Benfica!