Lagbanner
Omgångens... nummer 8

Omgångens... nummer 8

Redaktionen ger i dessa återkommande inlägg sin bild av någon eller några saker som utmärkte den senaste allsvenska omgången. Denna gång är frågan vilken spelare som stack ut mest i matchen mot AIK.

Göran

Loret Sadiku

Känns som att Loret är överallt på banan och täcker upp. En riktig kvalitetsvärvning.

Jack

Mohanad Jeahze

Så viktig för vårt spel med sin vänsterfot. Kommer in i banan och ger alternativ, slår inspel och stänger igen kanten. Ser till att AIK får byta ut sin högerytter i halvtid. Och då har jag inte ens nämnt frisparken. Bäst i serien på sin position (se bara vad Lahdo gjorde mot hypade Otieno i andra halvlek). Kommer bli svårersatt.

Mattias

Nahir Besara

Möjligtvis ett tråkigt svar men finns ingen spelare på planen eller i truppen som i dagsläget är lika avgörande för att våran offensiv ska sprudla. Är avgörande på våra fasta med 1+1 och tappar sällan bollen trots spel med stor risk.

Theodor

Nahir Besara

Slår den perfekta frisparken som Gustav Ludwigson gör mål på och kröner sedan detta med frisparken för 3-2 som var i Kennedy-klass. Utöver detta står han i matchen för en fenomenal insats där det alltid finns en adress för passning, uppvisar en enorm bolltrygghet och även ger övriga spelare passningsalternativ genom att röra sig väldigt klokt. Blir även omgångens mer omtalade spelare genom att ge Bojanic straffen. 
 

Theodor Bittner2022-05-17 18:59:06
Author

Fler artiklar om Hammarby

Projektet Hammarby Fotboll - Nya tider, del 8
Inför Halmstad BK, första måstematchen av fem
Spelaromdömen för bortamötet med AIK
Spelar- och tränarbetyg efter BK Häcken på Nya Söderstadion
Jag tänker på två matcher, getingar, vårgröna blad och på ödet.
Bajenpanel inför returmötet med Benfica!