Spelarbetyg Hammarby-Varberg

En stabil 5-1 vinst som fick en att tänka tillbaka på hösten 2019. Här är spelarbetygen.

Betygskala: 1-5 (1 - underkänt, 2 - godkänd, 3 - väl godkänd, 4 - Mycket väl Godkänt, 5 - världsklass)

Oliver Dovin 3
Gjorde det han skulle, blir ställd på målet. Bra reflexräddning i första halvlek.

Edvin Kurtulus 3
Helt okej match av Kurtulus. Fyllde på bra i offensiven och var stabil defensivt.

Mads Fenger 3
Återigen en stabil insats, viktig för stabiliteten i defensiven.

Shaquille Pinas 2.5
Slaravde en del i passningsspelet, stabil insats defensivt.

Mohanad Jeahze 2.5
Bra match. Hade lite problem med sina annars så fina inspel. Slaravade även vid ett flertal hörnor tillsammans med Besara.

Loret Sadiku 4
Oj vad viktig Sadiku är för vårat spel, stoppar kontringar och sätter tempot i matchen. Precis så en 6a ska spela!

Darijan Bojanic 5
Ja vad ska jag skriva? 2 mål och totalt dominant. Bojanic är livsfarlig om motståndaren ger honom någon sekund extra. Hatten av.

Nahir Besara 4
Oerhörd match av Nahir. Precis som övrriga mittfältare hade han total lekstuga, borde kanske gjort ett mål i andra halvlek.

Joel Nilsson 4
Joel är en helt annan spelare än i våras. Springer som ett djur och vinner bollar kostant, kul att poängen också börjar trilla in.

Veton Berisha 2.5
Får det inte riktigt att lossna efter den fina starten. Springer och öppnar upp ytor för andra men blir varken delaktig i spelet och kommer inte heller till farliga lägen.

Gustav Ludwigsson 3
2 assist varav den första är världsklass. Löper mycket men kommer ibland ur spelet.

Inhoppare:

Abdulrahman Saidi 2.5
Har svårt med beslutsfattandet emellanåt. Dock alltid på språng och försöker göra sin gubbe hela tiden.

Jeppe Andersen 3
Gör det han är bra på, vinner boll och fördelar bollen skickligt. Kul med ett mål för Jeppe!