Berg o dalbane spel slutade med förlust
Simon Alexandersson var det som gjorde AFC:s mål i matchen

Onsdagskvällens hemmamatch mot Östersunds FK hade en första halva som ingen vill minnas. Andra halvan klart bättre av AFC Eskilstuna. Resultat: AFC - ÖFK 1 - 3 (0-3)

Sämre start än AFC fick i matchen är nästan inte möjligt, efter 77 sek låg bollen i mål bakom Tim Erlandsson i hemmamålet. 0-1 Inspelat från 10-11 meters avstånd.
Efter en dryg halvtimme kom 0-2, ett avslut i mitten från  straffområdeslinjen. Gick bara någon minut innan det var dags för 0-3, nu avslut några meter utanför straffområdet.
Resten av halvleken kunde vi hålla tätt framför målet.

Två byten av Pelle Olsson i halvlek verkade vara vad som behövdes, riktigt bra spel och 1-3 av Simon Andersson redan i 52:a min bådade gott.
Men det ville sig inte denna råkalla afton, två stolpskott av AFC  som lika gärna kunnat gå i mål. En solklar straff som Buya skulle haft då han drogs i armen
av en ÖFK försvarare och föll omkull. En domarinsats sista kvarten som ingen på Tunavallen var nöjd med.

En frustrerad Buya Turay körde en "tvåfotare" på tilläggstid och åkte ut, därmed inget spel mot Hammarby på lördag.
ÖFK är ju svenska cupmästare och det märktes vilket samspelt lag det är denna säsong.

Skador och nu också avstängningar gör att AFC:s spel går i vågor. Det blir ingen lätt uppgift på Tele 2 Arena på lördag, men vem har sagt att livet i Allsvenskan är lätt.
I denna match var det ingen som överträffade sig själv i hemmalaget.

Domare: Magnus Lindgren