Better Collective och SvenskaFans söker SoMe Creative Content Manager

Better Collective och SvenskaFans söker SoMe Creative Content Manager

Vill du jobba med sport, sociala medier och har en blick för publiceringar av nyheter? SvenskaFans är en del av Better Collective som nu söker efter en SoMe Creative Content Manager.

Som SoMe Creative Content Manager kommer du vara ansvarig för att planera, utföra och övervaka Better Collectives sociala medier på den svenska marknaden. I rollen finns ett stort fokus på att implementera Better Collectives strategi för att förbättra varumärkeskännedomen och öka försäljningen av våra sportsajter, bland annat svenskafans.com.

Några av dina huvudsakliga ansvarsområden:
- Planera och bidra till strategin och planeringen av material till sociala medier
- Posta artiklar till våra plattformar på sociala medier
- Mäta, övervaka och rapportera vår aktivitet på sociala medier

Några av dina uppgifter:
- Organisera och bidra med content till alla Better Collectives svenska sajter, från studion, från arenor och från kontoret.
- Identifiera och utveckla strategier inom produkterna och engagera med sportsfans på alla plattformarna.
- Skapa olika mallar för individuella sajter

Better Collective erbjuder en unik och attraktiv chans att bli del av ett företag som inga andra. Better Collective (BC) är en dynamisk, kreativ och rolig plats att arbeta på. Organisationens struktur är platt och arbetsmiljöns karaktärsdrag är frihet med ansvar, mycket plats att växa och en plats där du ges allt ansvar som du tror att du kan hantera.

BC är en global sportmedia-grupp med sitt huvudkontor i Köpenhamn och över 20 kontor runtom i hela världen med över 1100 anställda.

För mer info, jobbkrav och vad vi erbjuder hittar du här: https://bettercollective.recruitee.com/o/some-creative-content-manager

SvenskaFans.com2023-09-08 15:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans