Bilder från Siriusmatchen

Årets första Allsvenska hemmamatch med en lite större publik blev en klar 4-0 seger med en hel del bra spel. Mål med mera i dagens bildspecial.

Med telezoom och långt avstånd så ser det nästan fullt ut. Men fast det "bara" var lite dryg 4200 på plats så är det en enorm skillnad.

För första gången sedan 2018 började MFF att anfalla mot Norra i första halvlek. Jag som redan placerat mig vid Södra missade att fota första målet.

Andra målet fastnade dock på bild. Lobbpass av Berget kylig nertagning och ett perfekt skott av Rieks.

Colak har ett bra grepp om sin back.

Lewicki tillbaka från start och MFF håller nollan i Allsvenskan.

Berget hade en assist, fick otaliga frisparkar med sig och fick denne Siriusspelare att sätta sig på baken.

Efter att ha spelat av större delen av andra halvlek så kom det ett par mål på slutet. Först ut Birmancevic.

Eric Larssons inhopp var minst sagt lyckat. Två assist på bara några minuter.

Vid Erics andra assist så var det återvändande AC som gjorde målet.