Lagbanner
Silly Season (1/8)  Allt är över
Sasa får en sista chans?

Silly Season (1/8) Allt är över

Här kommer det skrivas om ev. nyförvärv och förluster, OBSERVERA att det är rykten som tas ifrån vad tidningar och hemsidor säger. Sidan uppdateras så fort det händer något spännande.

Senaste uppdateringar i RÖD text.

---------------------------------
RYKTEN - SPELARE IN:


RYKTEN - SPELARE UT:


KLARA SPELARE IN / FÖRLÄNGDA KONTRAKT:

Rickard Fransson

Jag pratade nyss med Rille och ingenting är bestämt och han vet inget själv än. Allt verkar hänga på Dusan. Stannar han så verkar det inte finnas plats för den 34åriga målvakten. Tomas har bekräftat att han vill ha Fransson kvar i truppen. Nu när Dusan har lämnat finns det stor chans att Rille stannar. Så sent som igår började Mjällby att förhandla med Fransson, dock är inget klart än. Senaste nytt; Beslut om Franssons framtid i Mjällby tas på Tisdag under ett styrelsemöte. Rille ratade Mjällbys bud och har inte hört något sen dess. Kanske mörkar han allt? Men nu är andra halvlek igång och fönstret stänger i veckan, är tiden i Mjällby över? Fransson lämnade dagen innan förnstret stängde Mjällby AIF. -MEN... Rille blev på Söndagen klar igen..lustigt

NIklas Skoog - MFF
Mjällby släppte Dusan och Malmö släppte Niklas Skoog. Den tunga meriterade anfallaren blir hur viktig som i jakten på en plats i Allsvenskan. Han anlände till Mjällby dagen innan fönstret stängde.

Robin Kacaniklic - kom ifrån, Helsingborg IF
Robin som värvades redan innan säsongen blir klar för spel imorgon (Tisdag).

SPELARE SOM LÄMNAT:

Dusan Melicharek - Malmö FF
Kommer förmodligen komma tillbaka till Mjällby. Men Silly Season på målvaktssidan blir intressant även denna gången då Mjällby inte kan ha 3 stycken målvakter av en sån hög kvalité. Sydöstran skriver idag att Mjällby och Malmö inte förhandlar. Som det ser ut nu finns det flera intressen för Dusan som säkerligen kommer att röra på sig. Mer info kommer.. Är Dusan klar? Enligt mff.se är han med i Malmös trupp mot Ljungskile. Låneperioden gick ut den 1 juli och det mesta talar för en försäljning eller ännu en utlåning?Mjällby sa ja till Malmöd fråga om att låna honom till Ljungskile matchen också. Idag ska han vara tillbaka i Mjällby och frågan kvarstår, Dusan eller Rickard? Enligt sr.se är Dusan klar för Malmö FF.

Marcelo Sarvas - Lb07
Som dem flesta anat är nu Sarvas på väg bort från klubben.Brassen som unde fjolåret var en bland dom bättre spelarna och inte kommit upp i normal nivå och söker sig därför vidare i karriären. Marcelo ryktas vara på väg att säljas till Bunkeflo/Lb07. Sarvas är nu klar för LB07.

AVSKRIVNA RYKTEN:

Juan Robledo - Helsingborg

Mjällbys succé back Juan Robledo rycktas vara på väg till allsvenska Helsingborgs IF. Ryktet ska dock än så länge bara vara just ett rykte.. Ryktet blev stekhett i några dagar då Grankvist lämnade HIF som dock har gjort klart med en annan mittback från Finland. Vi kan pusta ut än så länge.  Allt var bara en myt?

Sasa Zimonjic
Kung Sasa som blev floppen Sasa. Han har blandat och gett. Har den senaste tiden varit mycket skadad och när han gör comeback blir han utvisad. Om hans karriär i Mjällby är över återstår att se. Det verkar som att Sasa får en sista chans i Mjällby trots allt.

Michal Scasny
Michal Scasny vill spela med Mjällby.
Han har under veckan deltagit i både träningar och matcher med Mjällby. I lördags fick han visa upp sig när laget mötte IFK Malmö på Brunnsvallen.
– Han har en hel del goda egenskaper.
– Jag tycker personligen att han är bättre på höger mittfält då han har en bra högerfot, säger Martinsson.
I början på veckan kommer Mjällby ge besked. 
Scasny är inte pressenterad, fönstret är stängt och jag utersluter en värvning.

Fredrik Olsson -
Fredrik som lämnade Mjällby 2006 för allsvenska Helsingborg är nu trött på att sitta på bänken. Det finns flera klubbar som är intresserade och det handlar främst om en utlåning av den 23åriga anfallaren. Olsson är klar för L.Bois.

Silly Season2008-08-01 15:55:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans