Lagbanner

Ari Skulason - GIF Sundsvalls första nyförvärv

Norrlandsfönstret presenterar idag Giffarnas första nyförvärv. Det är f d Häckenspelaren Ari Skulason som på onsdagen skrev på ett treårskontrakt för Norrlandslaget. Norrlandsfönstret hoppas och tror att detta är en spelare som ska tillföra både teknik och fart till det nyallsvenska GIF. Vi hälsar Ari välkommen och önskar honom ett stort lycka till! Nedan presenteras pressmeddelandet i sin helhet.

Skulason till GIF Sundsvall

GIF Sundsvall har gjort klart med sitt första nyförvärv för återkomsten i Allsvenskan. Islänningen Ari Skulason som närmast kommer från BK Häcken har i dag skrivit på för Giffarna.
- Ari är en ung och mycket spännande spelare som vi tror kommer bli en stor tillgång för oss, säger GIF Sundsvalls klubbchef Urban Hagblom.
Den isländske U21-landslagsspelaren Ari Skulason är klar för GIF Sundsvall. Skulason satte på onsdagen sin namnteckning på ett kontrakt som löper över de tre kommande säsongerna.
-Det känns oerhört bra att Ari valde att fortsätta sin karriär i GIF Sundsvall, säger Giffarnas klubbchef Urban Hagblom och fortsätter:
-Ari är precis den spelartyp vi letat efter och vi är övertygade om att han kommer bli en stor tillgång för oss.
Mittfältaren Ari Skulason kommer närmast från BK Häcken dit han kom i augusti 2006. Dessförinnan representerade han isländska Valur och holländska Herenveen.
-Det är en mycket kvick och teknisk vänsterspelare som räknas som en av Islands främsta talanger som nu bestämt sig för att spela för oss i GIF Sundsvall, säger Urban Hagblom.
 
Fakta Ari Freyr Skulason
Född: 1987-05-14
Längd: 175 cm
Vikt: 70 kg
Tidigare klubbar: KL Valur, SC Herenveen, BK Häcken

Jonathan Stara2007-11-28 20:40:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans