Lagbanner
Lance tränar med Blackburn

Lance tränar med Blackburn

Hans kontrakt går ut efter kommande säsong och han har själv sagt att han är sugen på att testa på proffslivet i Europa. Nu provtränar Lance Davids med Blackburn till och med söndag i hopp om att få ett kontrakt med klubben.
- Men någon övergång är inte nära förestående, försäkrar Jonas Riedel för FotbollDirekt.com.

Det var den sydafrikanska fotbollshemsidan KickOff som släppte nyheten fredag morgon, att Djurgårdens landslagsspelare Lance Davids provtränar med Blackburn. Orsaken anses dock vara att landslagskollegorna Benni McCarthy och Aaron Mokoena spelar i klubben, och inte av mer allvarliga skäl än så.
- Det har gått bra. Jag bor hos Benni, och han har fått mig att känna mig hemma. Vädret har dock varit ganska dåligt!, säger Lance till KickOff.com.

Lance har tidigare avslöjat att han vill lämna Djurgården för en större klubb för att försäkra sig om en plats i landslaget när fotbolls-VM äger rum på hemmaplan 2010. Djurgården lär inte sätta några käppar i hjulet för Lance proffsdrömmar, men att nästa klubb heter Blackburn känns aningen avlägset. Om inte annat är det säkert en bra erfarenhet för den lovande 22-åringen.

Linus Sunnerviklinus.sunnervik@svenskafans.com2007-12-08 00:10:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans