Lagbanner
Ingen Åkervall i Degerfors

Ingen Åkervall i Degerfors

DIF har under en tid jagat Sylviamittfältaren Daniel Åkervall, men man har inte varit ensamma. Nu meddelar Åkervall att han kommer skriva på för en annan klubb under onsdagen - och den klubben är inte Degerfors IF.

DIF har sedan en tid tillbaka inriktat sig på att hitta bra mittfältare, ett av namnen DIF jobbat hårdast på är Sylvias mittfältare Daniel Åkervall. Nu får man fortsätta leta vidare då Åkervall har bestämt sig för att gå till en annan klubb.
- Jag pratade precis med Andreas Andersson och berättade att jag säger nej till Degerfors. Jag har haft jättetrevligt när jag varit i Degerfors och pratat med Andreas, men till slut valde jag en annan klubb, säger Daniel till karlskoga-kuriren.se

Daniel var nyligen och provtränade för nykomlingarna i allsvenskan, Ljungskile SK, och där imponerade han. Tidigare har han tackat nej till Assyriska och nu även till Degerfors. Till vilken klubb han kommer gå ville han inte avslöja utan det kommer det förmodligen besked om under dagen.

DIF har två platser kvar att fylla och minst en av de platserna är tillägnad en mittfältare. Åkervall var ett av de hetaste alternativen och nu får DIF fortsätta söka efter en mittfältare av hygglig klass.

Johan Emdemalm2007-12-12 01:15:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans