Lagbanner
SFSU välkomnar förslaget till ny ordförande i SEF

SFSU välkomnar förslaget till ny ordförande i SEF

SFSU ger sitt fulla stöd till valberedningens förslag till ny SEF-ordförande, Bosse Johansson, som enligt medieuppgifter sägs ha tackat ja till nomineringen.

- Det kommer att vara svårt att verka som ordförande i SEF utan supportrarnas stöd, säger Frank Ågren, ordförande i SFSU.

SFSU anser att svensk fotboll har bäst möjligheter att ta sig ur den nuvarande krissituationen - med tappad publik och bojkott från missnöjda supportergrupper - genom ett positivt samarbete mellan supportrarna och ett SEF som leds av Bosse Johansson.

- Svensk fotboll behöver inte mer av politiska rävspel bakom kulisserna. Vår förhoppning är att den gamla tiden med ett splittrat Fotbollssverige med missnöjda supportrar och konflikter är förbi. Det är nya tider och det är dags för nya, enade krafter från förbund, klubbar och supportrar att tillsammans rädda svensk fotboll, säger Frank Ågren.

SFSU är fristående från såväl klubbar som Svenska Fotbollförbundet och Föreningen Svensk Elitfotboll, SEF. SFSU ska verka för en positiv supporterkultur och fungera som en röst för Sveriges fotbollssupportrar i frågor som rör svensk fotbolls utveckling.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Frank Ågren, ordförande SFSU, 070-713 71 76
frank@frankieboy.se
www.sfsu.se

em2024-sponsored-image
Pernilla Olsson2009-02-07 09:14:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans