Lagbanner
SvenskaFans söker ny redaktör

SvenskaFans söker ny redaktör

Nu söker vi på SvenskaFans en ny redaktör till Centralredaktionen. Vill du bli en del av en unik gemenskap och ha en hög grad av ägarskap och ansvar i ditt arbete? Bli en del av teamet – sök tjänsten!

ROLLEN
Huvudfokus för rollen är att redigera och producera högkvalitativt redaktionellt sport innehåll såväl skriftligt, som audio- och video för SvenskaFans.com och dess sociala medieplattformar. Utöver det egna arbetet är kommunikation samt stöd och vägledning till SvenskaFans skribenter, bevakning av våra forum, paketering av skribenters innehåll den enskilt viktigaste delen i denna roll. Tjänsten erbjuder möjligheten att arbeta i en dynamisk och internationell redaktionell miljö, där du kommer att samverka med en unik gemenskap och ha en hög grad av ägarskap och ansvar i ditt arbete. Som redaktör kommer du att bidra till kontinuerlig förbättring av innehållet, upprätthålla hög redaktionell standard och skapa nytt innehåll.


NÅGRA AV UPPDRAGETS HUVUDOMRÅDEN:

  • Stödja, uppmuntra skribenter och hantera det innehåll som de skapar.
  • Producera och paketera dagligt redaktionellt sportinnehåll.
  • Skapa innehåll för våra olika plattformar, inklusive sociala medier, nyhetsbrev, poddar och andra produktioner.
  • Delta i produktion av video- och ljudmedia.

DEN VI SÖKER:
  • Har erfarenhet av att skapa redaktionellt sportinnehåll i olika format.
  • Har erfarenhet av att stödja andra i deras arbete.
  • Är passionerad sportperson, målinriktad och och har god förmåga att arbeta under eget ansvar. 
  • Har tidigare erfarenhet som journalist och är bekant med digitala plattformar för skriftligt, ljud- och visuellt innehåll.

OM SVENSKAFANS
SvenskaFans grundades år 2000 och är Sveriges största supportercommunity. SvenskaFans täcker allt från toppligafotboll och ishockey till lokala ligor över hela Sverige. Under de senaste 23 åren har plattformen växt till att bli ett starkt och väl ansett varumärke med en trogen följarskara. Sajtens redaktionella innehåll är framförallt användargenererat, där för närvarande över 1000 skribenter bidrar med matchrapporter, intervjuer, krönikor och poddar. Utöver SvenskaFans.com, vår app och våra populära forum publicerar vi innehåll på vår YouTube-kanal, FanTV.

VILKA ÄR VI PÅ BETTER COLLECTIVE?
Med en vision att bli den ledande digitala sportmediagruppen äger Better Collective global och nationell sportmedia. Målet är att ge fans spännande sportinnehåll och engagerande fan-communitys. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, Danmark, och företaget är noterat på Nasdaq Stockholm (BETCO). Better Collectives portfölj inkluderar förutom våra svenska systersajter SvenskaFans.com, Hockeysverige.se och Innebandymagazinet.se även Tipsbladet.dk, Soccernews.nl, Goal.pl, Playmaker HQ och FUTBIN.com. För mer information om Better Collective, besök gärna bettercollective.com.

Sök tjänsten här
 

em2024-sponsored-image
SvenskaFans.com2023-10-26 15:00:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans