BOMBEN: Mohamed Bangura klar för AIK på lån
Mohamed Bangura lånas ut till AIK

BOMBEN: Mohamed Bangura klar för AIK på lån

En bomb modell större small precis ute på Karlberg. Jens T Andersson ser till att förra årets publikfavorit Mohamed Bangura är tillbaka i AIK. - Att Mohamed blivit tillgänglig för AIK och resultaten samtidigt i Allsvenskan gör att vi är med i ett race om guldet, det är de två avgörande saker som samspelat för att detta skulle genomföras, säger AIK:s sportchef Jens T Andersson i ett rykande färskt pressmeddelande.

AIK visar nu på allvar att laget vill ta chansen och vara med i SM-guldstriden ända in på målrakan. På kort tid är ännu en anfallare klar för AIK. Och det är inte vilken anfallare som helst som idag presenteras som klar. Bang - Bang - Bangura är tillbaka på lån.

Förra sommaren lämnade Mohamed Bangura AIK för spel i  Celtic efter en riktigt lyckad vår och sommar med AIK. Nu återvänder samma spelare inför höstspurten.

- AIK vill maximera möjligheten att kasta sig in i guldstriden och när denna möjlighet nu uppstod känns det fantastiskt att få kröna sista året på Råsunda med en rejäl sportslig satsning på upploppsrakan av Allsvenskan , säger AIK Fotboll AB:s vd Thomas Edselius.

Sportchef Jens T Andersson är givetvis nöjd med värvningen.
- Mohameds egenskaper samt hans önskemål och inställning till denna lösning tillsammans med hans AIK-historia är argument som talar för att detta tillför laget offensiv kraft och spets, säger Jens T Andersson.

Lånet gäller säsongen ut och Bangura kommer att ha nummer 75 på tröjan då han vill hylla Råsunda.

Gnagarforum2012-08-28 13:17:47
Author

Fler artiklar om AIK

Hoppet om Europa lever trots derbybaksmällan
Ett välregisserat drama
Fortsätt klättra i tabellen