Sollentuna FF - Brommapojkarna
0 - 0

Mållöst på bortaplan - igen
Samuel Leach Holm. Foto: Henke Råssmo

BP går fortsatt inte att göra mål på, samtidigt har BP förtvivlat svårt att sätta sina chanser på bortaplan. På en usel plan i Sollentuna fick vi återigen se 0-0 från rödsvart.

SNACKISEN
Planen. Fjräde omgången i serien, vi har hållt på i en måand snart. Sollentunavallen bjuder upp till leråker och parodi. "Lika för båda lagen", jotack. Men det är en skam att fotbollsplaner ser ut så här, särskilt efter två veckors solsken i Region Stockholm.

PLUS
360 minuter.

BP släpper inte in mål. Som sig bör.

Robin Frej
Kliver fram och visar att Calle Elfren Nyström kommer få svårt att ta mittbacksplatsen bredvid Ali Suljic. Vi är otroligt bortskämda med årets försvarslinje. Otroligt.

MINUS
Målskyttet.

Vi är där igen, men BP snittar 1 mål på match. Som seriefavorit är det självklart alldeles för dåligt. Då ska inte heller straffar brännas precis innan paus. Något hackar rejält i anfallsspelet och BP behöver hitta kreativiteten och en riktig goalgetter.

Offensiva byten dröjer
Vi sitter med 0-0 i fjärde omgången. BP har haft och har svårt att göra mål. Då genomförs två offensiva byten, efter minut 87? På tok för sent och ska en seg offensiv väckas ska avbytarna ges fler minuter att jobba på än tilläggstidens lyftningar in i box.