Camp Brunost: Dagen i bilder - får och parkeringsböter

Camp Brunost: Dagen i bilder - får och parkeringsböter

En bildspecial med bara får. Och några bautastenar. Samt p-böter

Vi lär inte hinna med någon bildspecial efter matchen i kväll, så redan nu kommer dagen i bilder. Som de flesta av er vet så är det inte bara Malmö FF Himmelriket har att bevaka på utrikes resor, utan även kyrkor och får. Detta är en gammal tradition som startade på Färöarna 2011 och inget vi tar lätt på.

I går presenterade vi några av bygdens kyrkor och det var inga svårigheter att hitta dem. Fåren däremot såg vi inte röken av. Men tack vare vår norske vän med signaturen Swada, så kom vi i dag på förmiddagen till Opstadfeltet, endast 5 minuters bilresa bort från vårt hotell. Här är resultatet.


En krispig morgon med delar av familjen ute på upptäcktsfärd.


Får jag ta ett kort?


Två andra medlemmar av fårfamiljen.


Bland fåren stod dessa bautastenar.


En bit bort hade de här fåren en vidunderlig utsikt.


När det börjar bli jobbigt att stå och äta, så får man väl lägga sig ner.


Ett vackert får. Pontus undrade om vi kunde ta med henne, men hon sa nej.


När vi sett oss mätta på får åkte vi in till Sarpsborg för att dricka kaffe samt köpa långkalsonger och vantar till kvällen. Tillbaka till bilen: P-böter. 900 norska kronor, som hittat. När vi såg skylten nedan så antog vi att här där det brukar vara betalnings-platser nu var fritt att stå, så vi parkerade glatt och tänkte att vi hade sparat in 40 norska kronor i P-avgift. Fler än vi tänkte uppenbarligen så.

Notera att detta är samma gata som leder från byn till arenan och härifrån är det gångavstånd. Kanske läge för er som kommer i kväll att inte parkera här alltså.

Magnus Johansson2018-10-25 13:49:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?