Camp Currywurst - Eftersnack med en besviken Beijmo

Camp Currywurst - Eftersnack med en besviken Beijmo

Intervjuer med spelare efter en tung förlust är alltid jobbiga att göra. Man inser ju att det sista de egentligen vill göra är att svara på våra frågor. Men trots att det var en deppig Felix Beijmo som kom ut i mixed zone så var det samtidigt en trevlig Beijmo som ansträngde sig för att ge vettiga svar på mina frågor.

En tung kväll i Berlin...
- Ja verkligen.

Kan du berätta hur du ser på matchen? 
- Jag tycker att det är lite synonymt för vår säsong hittills. Vi gör en bra insats, speciellt i första halvlek så tycker jag att vi är det bättre laget. Sen så saknar vi tyvärr lite cynism, att stänga matchen och få med oss en poäng där på slutet. Så nä, det är... riktigt trist. Jag tycker vi gör en bra insats, vi gör det vi har pratat om. Vi möter en väldigt bra motståndare där jag tycker att vi över två matcher har varit minst lika bra spelmässigt men dom går därifrån med sex poäng. Så ja, det är tufft. 

Det försvinner ju en del spelare för er under matchen på grund av skador, blir det mycket trötta ben för er där på slutet? 
- Ja, så är det väl säkert. Vi har spelat många matcher nu och det har varit en väldigt intensiv säsong. Samtidigt är vi väldigt bra tränade och man är redo för att spela många matcher så.... Ja men det är väl några som är lite trötta såklart. 

Nu är ju chansen till att gå vidare i Europa borta, det är "bara" Allsvenskan som gäller och där har det också gått lite tungt. Hur gör ni för att vända detta? 
Såklart är det fullt fokus nu att vi måste verkligen vinna i Allsvenskan. Sen så har vi två matcher kvar i Europa och vi vill ju ändå ha bra resultat. Nu blir det ju kanske mer så att vi får spela för vår heder, ta en vinst i nästa match för att visa att vi faktiskt är bra och få lite självförtroende. Och särskilt för våra supportrars skull. Vi hade ett fantastiskt stöd idag och vi hade velat ge dom mer. Men nu får vi gjuta mod i varandra. Vi har ju en väldigt rolig match på måndag, Göteborg borta, så vi kommer att gå med full kraft för att vinna den matchen. Det finns inget annat. 

Det är ju dessutom en match som är en höjdpunkt för många av oss supportrar. 
- Det är det för oss också. Så vi kommer att vara riktigt laddade. 

Stort lycka till där!
 - Tack så mycket 




 

Åsa Flykt2022-10-14 02:10:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?