David Svensson lämnar sitt uppdrag som sportchef i FFF vid årsskiftet
Tack för allt, David! Nu avslutar vi med ett avancemang!

David Svensson lämnar sitt uppdrag som sportchef i FFF vid årsskiftet

Efter 18 säsonger som spelare i FFF:s A-trupp, fyra år som CSR-ansvarig och nu senast tre år som föreningens sportchef har David Svensson valt att lämna Falkenbergs FF för den här gången.

David Svensson meddelade föreningen för några veckor sedan att han är nyfiken på livet utanför fotbollen och att det är dags för honom att ta nästa kliv och därför kommer avsluta sin tjänst som sportchef vid årsskiftet. Föreningen kan bara tacka David för hans otroliga insatser i föreningen under över 20 års tid.

Sportchef David Svensson kommenterar sitt beslut:
– Jag har haft förmånen att få vara med om många roliga, spännande och utvecklande år i Falkenbergs FF. Men efter en väldigt lång tid inom fotbollsvärlden känner jag att jag har kommit till en punkt i livet då det är dags för mig att göra någonting annat. Jag har därför meddelat klubben att jag inte kommer vara kvar efter år 2024. Men just nu är det ingenting annat än full fokus på att avsluta denna säsong på absolut bästa sätt.

Klubbchef Patrik Lundgren kommenterar Davids besked:
– Otroligt tråkigt såklart. David är en nära vän och dessutom en otroligt klok och duktig medarbetare och kollega i Falkenbergs FF. David har gjort ett otroligt arbete för föreningen både på planen och utanför, inte minst genom att stå stadig i sina fina grundvärderingar. Både jag och övriga i föreningen kommer sakna David. Men var sak har sin tid och jag är helt övertygad om att vad än David tar sig an kommer det bli bra. Han är självklart alltid välkommen tillbaka och därför säger jag ”på återseende”.
Patrik Lundgren fortsätter:
– Nu ska vi först se till att få ett otroligt roligt avslut och därefter hoppas jag vi får fira ett avancemang tillsammans. Föreningen har självklart också påbörjat arbetet med att sätta en ny organisation och vi hoppas vara klara med detta innan årsskiftet.

RED2024-10-15 14:30:00
Author

Fler artiklar om Falkenberg