Degerfors jublade på Vilunda - Väsby ur

Degerfors vände och vann på Vilundavallen, 2-1 (0-0). Och slog därmed definitivt ut Väsby ur Superettan.

Superettan 2011 blir utan Väsby United- Vi gör avkall på det vi gör bra, direkt efter att vi har tagit ledningen. Sedan utnyttjar dem en sekunds av dåligt fokus med fem minuter kvar och smäller dit vinstmålet, säger ass. sportchef Lukas Syberyjski.

En chansfattig första halvlek där Väsby förde spelet förblev mållös. I den andra utnyttjade Jesper Carlsson ett misstag av gästernas försvar och kunde runda målvakten för att rulla in ledningsmålet.

Bara tre minuter senare kvitterade Peter Samuelsson på retur efter en bra räddning av Peter Rosendal på Niklas Klingbergs skott.

Med fem minuter kvar avgjorde den förre väsbyspelaren Christophe Lallet med en distinkt nick och skickade definitivt ut Väsby ur Superettan.