Delad pott på Grimsta i Folksam U21 slutspelet
Haris Cirak, här mot GAIS var en som fick beröm av tränarna

Onsdagskvällens bortamatch på Grimsta IP mot hemmalaget BP slutade med delad pott trots ett rejält övertag för AFC spelmässigt i andra halvlek då BP hade en spelare utvisad. Resultat: BP - AFC 2 - 2 (1-2)

Än en gång visade nyförvärvet Mohamed Buya Turay vägen för AFC då han inledde med att göra 0-1 i 20:e min.
Glädjen blev dock inte så långvarig då BP genom Stefano Holmqvist Vecchia gjorde 1-1
bara sex min efter AFC målet.

Med minuter kvar så blev BP:s Viktor Göransson utvisad.
AFC tryckte på och Buya mejades ner och domaren pekade på straffpunkten. Fram stegade Joakim Alriksson och satte säkert 1-2 och ny ledning för AFC sekunder innan halvlekssignalen.
Trots numerärt och spelmässigt övertag kunde inte AFC öka på ledningen. Det blev tvärtom istället då domaren återigen pekade på straffpunkten, denna gång till BP:s fördel.
Felix Beijmo gjorde inget misstag och 2-2 efter 80 min spel. Resultatet stod sig tiden ut trots AFC:s övertag spelmässigt.

Många i AFC kvitterade ut beröm från ledarna, Buya förstås, liksom nya vänsterbacken Olukorede Aiyegbusi, Bun-Dawda Sowe och Haris Cirak gjorde alla riktigt fina insatser.