Dramatiskt slut när AFC kryssade mot Syrianska FC
Chidi Omeje svarade för tre assist i matchen

Lördagens bortamatch i Södertälje mot ett obesegrat Syrianska FC på sin hemmaplan blev precis så tufft som väntat. Resultaten svängde under matchens gång, till slut blev det kryss sedan AFC:s Filip Rogic kvitterat i matchens 94: minut. Resultat: Syrianska FC - AFC 3 - 3 (1-2)

Sämsta möjliga start blev det för AFC då SFC kunde göra 1-0 redan efter 4 min spel efter en olycklig utboxning rakt i fötterna på Stefan Ilic i SFC.
AFC blev dock inte svaret skyldig utan kvitterade i 7:e min då Danijel Morariju och Chidi Omeje hittade Omar Eddahri med en boll snett inåt bakåt i boxen som betydde 1-1
I matchens 20:e min upprepades 1-1 målet, Chidi Omeje hittade återigen Omar Eddahri som från straffområdeslinjen kunde trycka in bollen i burgaveln och 1-2 till AFC.
Resten av halvleken flöt utan mål fram till tilläggstid. På tilläggstid (48:e min) tilldöms hemmalaget en billig straffspark som man förvaltade på rätt sätt och 2-2 i halvlek.

Inga större farligheter förrän i 66:e min då Omar Jawo får sitt andra gula kort och AFC tvingas spela med 10 man. Frisparkarna för hemmalaget haglade (20 för SFC mot 7 för AFC) resten av halvleken. i 88 min kunde Dinko Felic göra 3-2 från nära håll och hemmalaget såg ut att gå vinnande ur kampen.

Men som så många gånger förr kom AFC tillbaka trots en spelare kort. I matchens 94: min gjorde Filip Rogic förlösande 3-3 i bortre burgaveln till AFC fansens förtjusning och hemmapublikens stora besvikelse.
Än en gång var det Chidi Omeje som passade till målet. Tre assist är riktigt bra gjort av Chidi som får anses vara bästa AFC:are trots Omar Eddahris två snygga mål.