Drömfotboll sista kvarten räckte till full pott
Omar Eddahri. Kvällens AFC:are. Två mål, varav ett "Maradona" mål rakt upp i krysset. det lär bli årets mål på Skyttan

Nästsista hemmamatchen var det denna lördag då hemmalaget AFC United tog emot gästande Västerortslaget IF Brommapojkarna på ett höstlikt Skytteholm. Gästerna i skriande behov av tre poäng visade friska tag från början Resultat: AFC United - IF BP 3 - 1 (0-1) Uppdaterad med matchbilder av Kjell Svensson: http://speakerscorner.afcunited.se/#home

Matchen startade i höstväder med dimma över Skytteholm. Ett beslutsamt BP gav AFC fullt upp under hela första halvleken. Inte förrän i 19:e min fick AFC genom Rabi Elia iväg
sitt första avslut på mål. BP skapade hörnor och i 29:e min kunde Jacob Une Larsson trassla in 0 - 1 vid bortre stolpen.
Imad Zatara hade också ett avslut på mål minuten senare.
Gustav Jarl kom fram fint på högerkanten i 37:e min men avslutet över målet tyvärr. Det var allt i avslutsväg som AFC skapade under en halvlek framåt. 0-1 var en rättvis BP ledning.

Återigen två riktigt bra byten av Özcan & Ivan. Chidi Omeje och Luca Polo som kom in i halvlek satsade för fullt framåt samtidigt som Omar Edahri och Othman El Kabir också kom igång.
Med mindre än kvarten kvar öste AFC på framåt. Olukorede Aiyegbusi hittade Omar Eddahri på vänstersidan som drev framåt och avslutade distinkt med en markboll i målvaktens långa hörn.
I 81:a min fick återigen Gustav Jarl läge, men siktet var inställt för högt denna dimmiga afton. 83 min spelade när Othmar El Kabir hittar Chidi Dauda Omeje som obevekligt sätter 2-1.

Det riktigt kändes hur luften gick ur BP efter målet. i 87:e min hade Chidi en boll som rullade paralellt med mållnjen utan att vilja gå i mål.
Kvällens begivenhet skulle dock komma på tilläggstid.
Filip Rogic hittar Omar Eddahri och från 16 met gör han en "Maradona". Avslutet bakom stödbenet rakt upp i bortre krysset lär bli årets mål på Skytteholms IP.
Fantastisk prestation av den gode Omar som med sina två mål naturligtvis blir kvällens lirare.
Sista kvarten visade AFC var skåpet skulle stå. Det man skulle önska är att vi kunde vinna några fler höjdbollar, förts när Luca Polo kom in tog vi över i luftrummet.
En eloge till domaren Patrik Eriksson, kanske den bästa insatsen på Skyttan i år.