DRÖMRESA TILL LIVERPOOL FC VÄNTAR FÖR AYO!
AFC:s lovande 14 åring "Ayo" startar snart drömresan!

DRÖMRESA TILL LIVERPOOL FC VÄNTAR FÖR AYO!

Nu kan AFC med stor glädje meddela att ytterligare en av våra unga talanger får möjligheten att visa upp sig för en väldigt stor klubb i England.

Ayomide Opeyemi Jibodu har senaste tiden visat att han är ett riktigt lovande prospekt för framtiden och detta har inte gått obemärkt förbi.
Han har rönt en hel del uppmärksamhet under den gångna säsongen.
Nu är det klart att han påbörjar sin drömresa mot proffsfotboll då han har bjudits in inom kort till England för att under en vecka få provspela i Premier League klubben LIVERPOOL FC som är en av världens mest kända fotbollsklubbar.
En mycket nöjd Nick Leete, Sportchef i AFC Ungdom konstaterar — Att återigen får en spelare från AFC:s Ungdomsakademi chansen att förkovra sig i en minst sagt berömd storklubb
Nick fortsätter
—En eloge till alla i AFC:s organisation som jobbar stenhårt med att utveckla våra ungdomar som fotbollsspelare och karaktärer - Vi kommer att fortsätta att ge våra spelare så många möjligheter vi kan för att de ska nå sina mål.
AFC United vill härmed önska Ayo ett stort lycka till och vi väntar med spänning för att se var denna fantastiska resa slutar.
 

Roy RosenbackRoy Rosenback2014-11-19 13:51:34
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna