Finnvedsvallen, 2021-08-07 17:00

IFK Värnamo - AFC Eskilstuna
1 - 1

Efter Värnamo - AFC
Bild: Edwin Lekander

Efter Värnamo - AFC

Efter en bra match av AFC blev det tyvärr bara en poäng för gästerna, matchen slutade 1-1.

Till denna matchen kommer det inte vara någon riktig efter-matchen artikel utan bara en liten snabb då jag har annat pågång! 

AFC reste till Värnamo med hopp om skräll, och det såg ut att kunna bli så när André Alsanati gav gästerna ledningen efter ett snyggt avslut. Det var hans första mål i AFC-tröjan! 

AFC höll i länge och såg ut att gå emot 3 poäng. Målvakt Noel Törnqvist skulle bara sparka undan bollen och AFC hade vunnit. Olyckligt nog för den unga målvakten halkade han lite i gräset när han skulle sparka, bollen går rätt på en Värnamo-spelare som styr bollen fram till Magashi som skjuter 1-1 med matchens sista spark. 

Trots detta gör AFC en riktigt bra match och från Värnamo-håll har man sagt att AFC var det bästa laget som kommit till Finnvedsvallen under Superettan 2021. 

Jag vill även passa på att skicka all kärlek och support till Noel Törnqvist som efter misstaget såg riktigt nedslagen ut efter matchen. En jätteduktig målvakt men en ännu finare person.

Jag ska även säga att nästa veckas match mot Norrby inte kommer ha några artiklar kopplade, utan jag är bortrest över hela helgen. Trots detta hoppas vi såklart på 3 poäng! 
 

Forza AFC! 

Isac Vestholmisac.w@live.seTwitter: Isacvestholm2021-08-08 21:05:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna