Eftersnack med Bjerkebo: "Bara fortsätta köra härifrån"

Isak Bjerkbo, inlånad från allsvenska Kalmar FF, gjorde matchens första mål redan efter två minuter på Visma Arena under fredagen, vilket också blev hans första i SAIK-tröjan. Tyvärr lyckads Öster vända på underläget och vinna med 2-1 så det blev inga poäng för Skövde i Växjö den här gången. Här är ett "eftersnack" med målskytten som summerar matchen, hans insatser i Skövde AIK så här långt och känslan inför ÖIS hemma som väntar härnäst.

Första målet i SAIK-tröjan, hur känns det att ha det avklarat?
- Det känns skönt att få göra mål i Skövde-tröjan, jag har längtat efter det.

Drömstart på Visma Arena med tidigt mål, men tyvärr inga poäng... Din syn på matchen?
- Jag tycker vi har matchen i första halvlek och vi har chanser till att göra fler mål efter 30 minuter redan men vi är lite för slarviga i avsluts lägena. Sedan blir det att de kommer tillbaka och det blir en tuff match. Synd att vi inte får med några poäng.

Vad tycker du om dina egna prestationer i Skövde AIK så här långt?
- Jag är nöjd med mina prestationer. Känner att jag har kommit in i det bra och det är bara fortsätta köra härifrån.