Eftersnack med Linderoth: "Tycker killarna förtjänade mer idag"

Eftersnack med Linderoth: "Tycker killarna förtjänade mer idag"

Bottenmötet med Helsingborg på Olympia slutade 0-0, men det fanns bud på mål från båda lagen och här var SAIK värda ett bättre öde. Vi har pratat med Tobias Linderoth efter slutsignal och det är en nöjd tränare som summerar lagets insats i en tuff bortamatch.

Det blev en poäng mot HIF borta. Nöjd med poängen? 
- Vi är väldigt nöjda med prestationen och jag tycker killarna förtjänade mer idag.

David Engelbrektsson, stabilt inhopp! Hur känns det att med en sådan backup till Fröjd? 
- Vi har två väldigt bra målvakter. David har kommit in förr och gjort bra matcher, men jag är väldigt nöjd med Davids insats idag. 

Det var bud på SAIK-mål vid flera tillfällen och specifikt en situation där bollen såg ut att vara inne. Frustrerande att bollen inte vill in och att man får domsluten mot sig? 
- Vi tycker att vi hade en boll inne och att det är en solklar straff på Isak i första halvlek, men det är lätt att döma emot SAIK tyvärr. 

Det var lite irritation mot domarnara efter matchen och i tv-intervjuer efter slutsignal kommenterade HIF-spelare maskning. Någon kommentar kring det? 
- Vi maskade inte när vi var närmare att vinna matchen än HIF idag. 

Många spelare som imponerade. Är det någon du vill lyfta lite extra?
- Jag vill lyfta hela laget. Kul att se Armend i sina första Superettan-match från start och återigen David stabil i mål, men en stark laginsats idag med, avslutar Tobias.

Johan Videll@johan_videll2023-06-01 23:04:19
Author

Fler artiklar om Skövde AIK