En tuff bortamatch väntar på söndag kväll
#20 Emmanuel Frimpong tillbaka efter skada

En tuff bortamatch väntar på söndag kväll

Jönköpings Södra på Stadsparksvallen väntar härnäst för AFC Eskilstuna ”Ett spelskickligt lag, med många egenskaper”, säger tränaren Pelle Olsson


Idag söndag väntar Jönköpings Södra på bortaplan på klassiska Stadsparksvallen. En match som kommer att spelas på naturgräs. Den andra för säsongen för AFC:s del.
I och med underlaget tränade laget under fredagen och lördagen på Ekängens IP:s naturgräs. Allt för att bekanta sig med underlaget.

– Det tar extra lång tid innan man acklimatiserar sig när man är på ett perfekt konstgräs varje dag, och sedan går ut på en studsig gräsplan, säger Pelle Olsson som också säger så här om J-Södra:
Ett spelskickligt lag, som har många egenskaper. Men jag tycker vi har en god bild av dem, och som alla matcher i allsvenskan har vi en bra chans.

Se hela intervjun med AFC-tränaren klicka HÄR

Mot Jönköping saknas mittfältaren, Anel Rashkaj, och forwarden, Mohamed BuyaTuray, på grund av avstängning. Chidi Omeje är tillbaka i träning, men ännu inte spelklar. 
Däremot är mittbacken Ludvig Öhman-Silwerfeldt tillbaka efter att ha missat Hammarby-matchen på grund av just, avstängning. Med i truppen igen efter att ha missat ett par matcher på grund av skada är också Mauricio Albornoz liksom Emanuel Frimpong.


Truppen mot Jönköping:
Tim Erlandsson (Mv) - Cem Alpek (Mv) - Alexander Michel - Bun-Dawda Sowe - Gustav Jarl - Ludvig Öhman-Silwerfeldt - Daniel Björnquist - Zurab Tsiskaridze - Jernade Meade - Mauricio Albornoz - Amadou Kalabane - Ferid Ali - Thomas Piermayr, Haris Cirak - Emmanuel Frimpong, Omar Eddahri (K) - Sasa Matic - Simon Alexandersson,

17.30 blåser domaren Rebert Daradic till spel
Matchen kan ses på Cmore

Roy RosenbackRoy Rosenback2017-05-07 07:07:00
Author

Fler artiklar om AFC Eskilstuna