Erdal Rakip nöjd efter matchen
Malmös nummer sju gjorde en stark insats.

Erdal Rakip nöjd efter matchen

Erdal Rakip som gjorde en urstark insats på det defensiva mittfältet var positiv efter matchen.

Erdal Rakip som startade för första gången på länge, fick nittio minuter plus tillägg och det var en nöjd nummer sju som kom till mixade zonen efter matchen.
Han konstaterade att det ser bra ut inför returen och att det var skönt att få en hel match efter en tid då han både har haft en känning och dessutom varit avstängd en match i allsvenskan.

Himmelriket frågade hur känslan i omklädningsrummet var efter den viktiga segern i kväll och efter den rätt turbulenta veckan som gått:
- Det är positivt, det är såklart skönt att vinna en viktig match men jag vet också att vi kräver mer. Av laget och av varandra.
Vi kunde göra lite fler mål i kväll, men så länge vi håller nollan och gör tre mål framåt är det positivt.

Nu har avståndet i allsvenskan krympt så det är bara tre poäng till toppen. Hur känns energin i gänget när ni går in i avgörandet och samtidigt har Europakvalet?
- Det är klart att vi är sugna och ser positivt på läget, men samtidigt tar vi en match i taget. Vi har Sirius nu, en viktig match som vi måste vinna för att hänga på däruppe, så vi kommer gå ut och köra hundra procent där och det är den matchen vi skall fokusera på först och främst.

Du har ju fler SM-guld än de flesta allsvenska lag, tror du att vi får ett till redan i höst?
- Det tror och hoppas vi på. Vi kommer att göra allt för att fixa det.

Tack Erdal, då blir Himmelrikets läsare nöjda!
- Det är bra det (skratt)!

Pontus Kroon2022-08-04 22:40:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?