FANTV byter plattform

FANTV byter plattform

För att klara av fler samtidiga tittare och öka spridningen av våra program på FANTV, inleder nu SvenskaFans.com och FANTV ett samarbete med Youtube.com. Samarbetet innebär att våra populära program Euro Talk och 08 Fotboll/Ishockey från och med nu ses via vår kanal på Youtube.com.

SvenskaFans FANTV har under nästan två års tid haft problem att tillgodose en god service till våra tittare under de peaktider då programmen Euro Talk och 08 Fotboll släpps. Hostingen har inte varit bra nog, vilket gjort att många upplevt att det laggar. Vi kom till en återvändsgränd där vi själva inte längre kunde hålla en god hosting mot er tittare som bara blir fler och fler. Därför har vi valt att inleda ett samarbete med Youtube.com.

Samarbetet med Youtube innebär att:
1. SvenskaFans FANTV får en egen kanal på http://www.youtube.com/fantvsvenskafans där du som tittare kan prenumera på innehållet och se programmen.
2. Vi får en betydligt bättre prestanda och kan ju ha obegränsat med tittare samtidigt, utan att det laggar (från vårt håll). Något som vi länge fått klagomål på.
3. Vi får en betydligt bättre plattform även för tittarna i mobilen, så nu kan programmen antingen ses via vår mobilsida eller i vår app.
a) mobil.svenskafans.com (Klicka på Innehåll och FANTV)
b) Ladda ner vår senaste APP-version 1.5, och klicka på "Innehåll" och FANTV. Gäller för Iphone och Android.

4. Vi kommer att ha bättre möjligheter att utveckla program och programformat ytterligare.
5. Vi kan öka kännedom om programmen via Youtubes kanaler och därmed nå ut till fler.

Vår gamla FANTV-plattform kommer att leva vidare en period. Där man kan se tidigare program och även kortare klubbTV-klipp. Dessa klipp ska över tid även flyttas till den nya plattformen.

Vi kommer även fortsätta med våra liveprogram enligt tidigare modell.

Kontakt gällande frågor/funderingar/kommentar kring ovan: anders.nettelbladt@svenskafans.com

Anders Nettelbladt2012-01-23 15:30:00
Author

Fler artiklar om SvenskaFans