Fem snabba AIK-MFF
Huvet eller med hjälp axeln? Strunt samma - han gjorde vårt mål härlige Berget.

Fem snabba AIK-MFF

Hårt, dueller, inte mycket skönspel - en tuff kväll på Friends. Som det brukar vara.

Oavgjort - som vanligt...
Att det blev oavgjort dessa lag emellan var allt annat än en skräll, åtminstone om man ser till statistiken. Sjunde oavgjorda på de senaste åtta. Det är ofta tufft, ställningskrig, intensivt i dessa matcher och så också idag. Extra surt att släppa in ett mål som går via egen spelare men, det var väl ändå ganska rättvist. 

Fint ledningsmål
En fint slagen frispark av AC till Berget som nickar in bollen via stolpen. Det såg ut som en riktig snygg nick, även om målnickaren själv log lite snett och sa att han lyckades få in den med skallen/axeln. 

Målvaktskamp
Det var mycket vrål, oande och ahande som hördes från min TV-fåtölj, och det var vid chanser åt båda håll. Janosevic gjorde ett par riktigt svettiga räddningar (trodde aldrig han skulle ta Colaks nick) och Marko likaså på slutet. Skönt att han fick visa det efter mycket hackande på honom senaste tiden.

"Hur kan det där inte vara rött?"
Den meningen i olika varianter duggade tätt i mitt twitterflöde medan AC låg och vred sig efter Sebastian Larssons oömma behandling. Och jag kände samma sak. Det är rött. Det är fult. Riktigt fult. Jag är oftast hyfsat ointresserad av motståndarspelare men om Sebastian Larsson tycker jag inte. Alls. Vare sig på plan eller i intervjuer. 

Fortfarande noll nollor 
Det är ju själve xxx att vi inte kan hålla nollan en enda gång... Även om det var betydligt bättre försvarsmässigt den här matchen så är det är det sjukt irriterande att det ska trilla in nån bolljäkel i varenda match. 

Åsa Flykt2021-05-13 20:50:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?