Fem snabba efter Djurgården borta: Kiese och cupfinal!
Malmö tog sig till cupfinal!

Malmö FF besegrade Djurgården med 1–0 på Tele 2 och tog sig till cupfinalen senare i maj.

Kiese Thelin.
Han var tillbaka i himmelsblått igen (även om det idag var vitt och rött på tröjorna) och omgående hamnade Isaac Kiese Thelin i målprotokollet när han gjorde segermålet redan i den första halvleken.

Johan Dahlin.
Malmös målvakt hade en fantastisk eftermiddag i målet och stod för flera matchavgörande räddningar. Johan var – som så ofta – en klippa i målet.

Sören Rieks.
Kom in istället för Berget, när denne skadade sig under den första halvleken, och omgående presenterade Sören sig med en elegant framspelning till Kieses segermål.

Tre mittbackar.
När Malmö gick över till tre mittbackar, under den andra halvleken, fick man bättre kontroll på matchen och detta ledde i slutändan också till segern.

Cupfinal!
Tack vare segern är MFF klara för cupfinalen som spelas i maj. Där kommer man att ställas mot Hammarby och förhoppningsvis kan vi äntligen plocka hem den där cuppajäveln som vi längtat efter i så många år.