Fem snabba efter Hammarby hemma
Dagens tre målskyttar på samma bild.

Fem snabba efter Hammarby hemma

Solklar och säkert vinst i dagens hemmamatch mot Hammarby. 3-0, tredje raka segern och en fortsatt andraplats i tabellen.

Dahlins avgörande räddning
Visst, jag tror att vi hade vunnit dagens match ändå men Dahlin gör en avgörande räddning i inledningen av matchen. Imponerande höga prestationer från Dahlin som inte har särskilt mycket att göra och ändå är på tårna och spelar en avgörande roll. 

Äntligen utdelning i sista tredjedelen
Det har väl minst sagt varit lite frustrerande att spelet inte har suttit från början och med en inställning från MFF att ”det kommer… det kommer snart”. Jag skulle säga att detta var matchen när det äntligen släppte och det verkligen började synas hur bra det kan bli.

Helt överlägsna
Ja vad ska man säga? Vi är helt överlägsna idag och alla spelare gör väldigt fina insatser. Alla får verkligen mycket väl godkänt och roligt att se att det faktiskt kan vara så fantastiskt överlägset ibland…

Tre olika målskyttar
Berget, Kiese Thelin och Antonsson är dagens målskyttar och detta med bravur. Det är alltid roligt och dessutom en styrka när det är olika spelare som gör mål. Jag skulle säga att det var extra välbehövligt för både Berget och Antonsson att både göra mål och en bra instats. Kiese är ju vid det här laget van vid båda delarna.

Amin Sarr
Tillsammans med Anel är Amin den mest spännande unga och egna produkten på länge. Alla hans inhopp har hitintills varit briljanta och idag är inget undantag. Kraftfull, bra passningsspelare och med en stor vilja att gå framår i banan. Vi alla väntar på hans första allsvenska mål med glädje.

Charlotte Persson2020-07-23 21:15:55
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?