Fem snabba efter Malmö FF - Granada 1-3
Nej, det var ingen bra dag på jobbet ikväll.

Vi hängde med ganska bra, men kvaliteten fanns inte riktigt idag.

Rättvist resultat
Det tar emot att säga det, men sett över 90 minuter var det ett rättvist resultat. Granada hade mer spel, mer kvalitet, mer farliga chanser, mer effektivitet. Vi kom helt enkelt inte upp i den nivå som vi har i oss. Granada var lite mer lugna med bollen, och de var duktiga på att hålla i, kontrollera och spela runt bollen.

Knudsens inkast
“500 MSEK på banken och bara långa inkast” som Bosse Andersson sa en gång, men det funkar ju och är en del av spelet. Det gav oss 1-1 i slutet av första halvlek och då var vi med igen.

Svaga anfallare
IKT och Ola hade verkligen inte sin bästa dag på jobbet idag. De visade inte mycket av sin kapacitet och var tyvärr en bidragande del till att vi inte var bättre idag. Långa stunder var de osynliga och det var inte många nickdueller som IKT vann.

Hollywood
Baksidan av modern fotboll visade sig tydligt idag. Redan från start var det ganska grinigt, Granadas spelare försökte direkt påverka domaren genom att skrika på kort och frisparkar. Det var mycket tjat på domaren, tjuvknep, filmningar - och faktiskt lite tradigt att titta på. Tom det spanska läkarteamet maskade när de skulle in på planen och titta till en “skadad” spelare. Tom målvakten lägger sig ned i 87:e minuten.
1-3 var också efter en j-a filmning, även om själva målet var ganska snyggt.

Publiken
Avsaknaden av vår magiska hemmapublik märktes i matchen. Med publiken hade det varit en helt annan match. Nu får vi fokusera på att vinna Allsvenskan och kvala till CL nästa sommar.

Fredrik Hedfredrik.hed@gmail.comTwitter: @fredrikhed2020-10-01 21:21:00