Fem Snabba efter ÖFK-MFF
Ola målskytt igen!

Med onödig spänning på slutet lyckades MFF hämta hem tre poäng från Jämtkraft Arena.

Bra start
Första tio mintuterna bjöd på en bra offensiv press. En del bollar återerövrades och ibland var det väldigt nära. Det skapades en hörna och ett par inkastmöjligheter för Knudsen. Framförallt skapades det chanser, ett avslut för Lewicki, en bra målchans för Antonsson och givetvis Anels boll i ribban med efterföljande retur. Det som saknades var ett mål!

Toivonens första
När jag tittade igenom filmen med Olas mål från Australien första gången tänkte jag att jäklar vad många enkla mål Toivonen gör. När jag tittade fler gånger så såg jag att han stod rätt, rörde sig rätt och avslutade med mer precision än styrka. Då ser det svåra lätt ut. Även målet mot ÖFK såg "lätt" ut. Men löpningen är precis liksom avslutet.

Antonsson
Antonsson var mer synlig än på länge. Spelade fram till Olas mål. Hade bra avslutslägen. Det var även ett avslut från Anntonsson som gick via en ÖFK:are ut till AC och 2-0 målet.

Debut
Sarr kom med i truppen upp. Han kom med i matchtruppen och till slut fick han även komma in på planen. Man han inte se så mycket men jobbade bra. Hade en bra framspelning till Kiese Thelin och ett eget avslut.

Nervöst igen!
2-0 och man hoppas att man kan sippa på ölen, vifta på tårna och bara njuta de sista 25 minuterna. Men så blev det givetvis inte. Ännu en gång så satt man längst fram på stolskanten, spänd i hela kroppen och med hjärtat i halsgropen. Okej, efter reduceringen hade Östersund ett ordentligt avslut i den 85:e minuten och inte mycket mer. Men nervös behövde man vara.