Fem snabba FK Karlskrona - MFF

Hjärtat i halsgropen på slutet men Cupajäveln lever.

Ska det behöva vara så här?
Ja cupen brukar vara besvärlig för oss, ja vi hade slängt in en massa nya spelare i laget och ja, det var en besvärlig plan. Men ändå. Det är ändå en match där vi som allsvenskt lag som möter nykomlingar i division ett. Då ska man väl ändå inte behöva sitta med hjärtat i halsgropen och oroa sig för en sen kvittering från motståndaren. 

Det varju det där med straffar...
Jag hade (i min enfald) hunnit börja tänka att kanske vi kan få ordning på det där med straffarna ändå iår. Både Berget och Thelin har ju faktiskt känts ganska säkra. Så när straffen kom idag och Jo Inge stegade fram så dö faktiskt inte den där "nej ge oss inte straff"-känslan upp. Jag var övertygad om att han skulle sätta den. Jomensåatteh...

Skademög
Traustasson och Bonke på skadelistan sedan tidigare och idag tvingades två spelare utgå med skador redan i första halvlek. Och vad värre är, skadorna såg rätt otäcka ut - Jo Inge ut på bår och Vagic mer eller mindre buren ut om än i upprätt läge. Jag hoppas verkligen, både för spelarnas och lagets skull, att det såg värr ut än det är. 

När spelare ger en fingret
Jag brukar försöka undvika att hacka på våra spelare. Det som kan göra mig förbannad är om nån inte verkar ge allt, men annars blir jag mer irriterad på tränaren om han inte tar ut en spelare som underpresterar än på spelaren själv. Idag i en Messenger-diskussion gnällde jag dock på Knudsen, tyckte att hans passningsspel var miserabelt. Det tog inte så värst lång tid förrän han gav mig fingret och satte dit det avgörande frisparksmålet. Jag har sagt det förut och säger det igen, när det är på det här hållet älskar jag att ha fel! 

Cupen lever 
Det satt långt inne men i och med segern så lever ju cupadrömmen fortfarande och MFF har avgörandet i egna händer på söndag på hemmaplan. Låt oss se till att fylla Malmö IP till bredden och hjälpa pågarna till ett avancemang från gruppen. 

Åsa Flykt2020-03-01 16:53:47
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?