Fem Snabba Malmö FF - AIK

Malmö besegrade AIK i Malmö med 3-2 efter förlängning. Varför? Eftersom Malmö FF är Malmö FF och AIK är AIK.

Birmancevic
Efter att ha inlett säsongen lite halvlojt ser han faktiskt riktigt vass ut sedan cupen inleddes. Ikväll är han ännu en gång avgörande i en Malmöseger. Birma är rapp, fantasifull och troligen i en annan tröja framåt hösten. Men som  Milojevic hade sagt: vi vill se denna nivån i 90 minuter, inte 25. 

Hugo Hugo Hugo!
Stadens nye favorit. Kommer in och är alltjämt sådär härligt självklar i sitt spel. Välkommen in i våra hjärtan, Hugo. 

Kiese-Thelin
Välkommen hem!

Grzelak
Har fått AIK att se ut sig själva efter en rejält skakigt sista-dans med Norling. Borta är man man-spelet och återuppstått är det klassiskt tunga, defensivt starka med målvakt som knyter skorna i 80:de-AIK. Ja, och så förlorar de i Malmö. Kan det bli mer AIK? Grezlak sa själv i veckan att AIK existerar för att vinna. Vad återstår då, en kväll som den här? Med det sagt tror jag på Grezlak och jag tror på AIK i år. De kommer att vara med ända in i kaklet. 

Larsson
Det är lite sorgsamt att se Sebastian Larsson numer där han går omkring, skrikandes för döva öron. Det är medspelare som knappt ens ser åt hans håll, domare som vinkar bort honom som en irriterande fluga och slutligen motståndare, inte minst 19-årige Nanasi, till absolut ingen nytta. Sebastian Larsson, jag ser dig! Du duger precis som du är! 



 

Jon Nordströmjon.nordstrom@gmail.comjonan822022-03-14 22:47:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?