Fem snabba Malmö FF - IK Sirius 4-0
VINST

Nollan

Sirius har egentligen ingenting under matchen och första farliga chansen kommer egentligen runt 70e minuten som tas bort effektivt av mffs försvar. Dahlin har fram till detta ställts på små prövningar men inget som inte skulle kunna hanteras. I 84e minuten kommer Sirius mer eller mindre första skott på mål, det blir oerhört farligt.

Kontentan av den hållna nollan vill jag inte ge till Johan utan snarare en konsekvens av ett fungerande försvarsspel som kommit tillbaka med en viss Oscar Lewicki

Nanasis första start

Jo men bror Sebastian börjar helt ok och visar en hel del. Jag vill ändå se ett litet genombrott från grabben från Kristianstad. Nanasi gör det helt ok under första halvleken och visar att han hör hemma på denna nivån. Problemet är bara att den första tiden i a-laget när det verkligen gäller inte producerats mycket mer än snygga dribblingar.
Han gjorde det helt ok och byttes ut mot Birmabror i 59e minuten.

Oerhört snabbt mål

37 sekunder tog det för Colak att göra 1-0 till MFF. Beijmo, till berget som hittar Colak och sätter 1-0 på ett otroligt sätt. Publiken var taggade och helvete vad MFF visade det från början. Första halvlek var mffs och inte Sirius, laget från Uppsala hade inte en chans.

Domaren

Första tio är domaren helt hopplös. Han fortsätter på inslagen väg under hela första halvlek. Han tillåter hårda smällar ibland men blåser för minsta lilla ibland. Jag har inte sett hans namn tidigare men det kan bara bli bättre. I synnerhet Berget tas oerhört hårt och får oerhört lite med sig.
Andra halvleken var klart bättre och då varnar han faktiskt några Siriusspelare som borde haft det i första.
Ordet jag tar med mig är oerhört inkonsekvent.