FFF föll på egna misstag
FFF föll hemma mot ÖSK...

FFF förlorade med 1-3 hemma mot Örebro. Zlatan Krizanovics tröstmål hjälpte föga.

FFF började matchen okej och gjorde också 1-0 - trodde man. Men målet vinkades av för offside. Amin Nazari hade också ett skott som touchade ribban. Istället var det Örebro som tog ledningen efter 28 minuter. Sebastian Ring tryckte in bollen efter ett passivt försvarsagerande. Sex minuter senare fick Maic Sema omarkerad prickskjuta in 0-2. Gästerna fick med sig en tvåmålsledning in i paus.

I paus bytte FFF in Daniel Johansson istället för Tibor Joza. Tyvärr blev även nästa mål ÖSK:s mål. Efter en kvart fick gästerna ett friläge. Otto Martler räddade första skottet men Daniel Gustavsson kunde retfullt enkelt peta in 0-3 sedan FFF-försvaret misslyckats helt med att rensa.

När Zlatan Krizanovic nickade in Johannes Valls inlägg i 66:e minuten fick FFF lite hopp. Men fler mål blev det inte. Laget vid havet föll med 1-3 hemma på IP.