Folksam U21 Allsvenskan Norra, oavgjort mot serieledarna
Ferid Ali visade gryende storform efter sin långa skadeperiod.

Måndagens hemmamatch på Tunavallen mot gästande serieledarna IFK Norrköping blev en tuff uppgörelse för AFC Eskilstuna. Trots riktigt bra spel rådde man inte riktigt på ett namnkunnigt Norrköping. Resultat: AFC Eskilstuna - IFK Norrköping 1 - 1 (0-1)

Måndagens hemmamatch på Tunavallen mot gästande seroeledarna IFK Norrköping  blev en tuff
uppgörelse för AFC Eskilstuna
Trots en bra halvlek med många målchanser låg laget under med 0-1 i halvlek

Några mål borde AFC gjort men en storspelande målvakt i IFK buren stoppade alla målförsök av de våra.

Norrköpings veteran Daniel Sjölund var det som spelade fram Jordan Larsson till IFK:s ledningsmål i första halvleken.

Fiortsatt bra spel i andra halvlek där AFC:s största supporter Tommy Cederlund rosade  hela truppen för deras insats.
— Vi var det bättre laget där alla gjorde en fin insats mot ett lag med flera Allsvenska spelare på banan"
—Jag tycker att Ferid Ali visade gryende storform under matchen.  såg ut att vara i fin form.

Michael Kargbo var det som kvitterade till 1-1 efter en lång rusch tryckte han in en kraftfull vänster
utsida förbi förra Åtvidabergs målvakten Gustav Jansson.

Domare: Andreas Glanberg
Publik: C:a 100