Förlust för Sirius i den första träningsmatchen

Det blev en 2 - 1 förlust för Sirius mot Brommapojkarna i den första träningsmatchen för säsongen. Edi Sylisufaj stod för säsongens första mål.

Sirius spelade idag en träningsmatch mot Brommapojkarna innan man drar iväg på träningsläger i Spanien. Sirius valde redan innan att man kommer att spela med två helt olika elvor, en lite mer etablerad och en med flera akademispelare.

Första halvleken dominerades av Sirius. Ett inläggspel som direkt gav utdelning då Tashreeq Matthews assisterade Edi Sylisufaj som nickade in det första målet för säsongen. Edi som hade en tuff säsong ifjol med endast ett mål i allsvenskan som kom i den näst sista omgången mot Sundsvall. Det stod 1 - 1 i paus då Bp lyckades kvittera efter en tilltrasslad situation i straffområdet.

Inför andra halvlek byttes hela startelvan ut och i andra halvleken så var de enda som spelade i allsvenskan förra året var Hannes Sveijer, Kristopher Da Graca och Jakob Voelkerling Persson. Sirius stod upp väldigt bra trots att moståndarna endast gjorde ett fåtal byten efter den första halvleken. Segermålet var ett avslut som ingen målvakt förutom Joakim Wulff hade kunnat rädda.

Nu väntar träningsläger i Campoamor (Spanien) där man kommer vara under kommande vecka. En träningsmatch mot Aalborg BK.