Förlust i Nykomlingsmötet i Uppsala
Alireza Haghighi gjorde debut i målet i dagens match En debut han var nöjd med.

Lördagens bortamatch mot tabelltrean IK Sirius på Studenternas IP slutade med en ny förlust, denna gång med 1-0, ett mål som kom i 74:e min genom hemmalagets skyttekung Moses Ogbu.

Både Buya Turay och Simon Alexandersson var framme under första kvarten med avslut utan att träffa målet.
Första avslutet på mål stod Sirius matchvinnare Moses Ogbu för efter en halvtimmes spel.
Hemmalaget hade ett stolpskott efter en dryg halvtimme.
Två avslut på mål av hemmalaget och tre på mål av AFC Eskilstuna var det efter första halvleken.

Mycket bollinnehav för hemmalaget var det, sex avslut på mål i andra halvlek för Sirius  mot fyra för AFC, totalt sju på mål är riktigt bra i en bortamatch.
Frisparkarna 17-12  till hemmalaget, fyra varningar till AFC och ingen till Sirius, något som  vi också börjar bli vana med.
Nu gäller det att ladda om och försöka att ta årets första seger mot Kalmar FF hemma på Tunavallen inkommande lördag.

Domare: Kristoffer Karlsson