Försvara ditt lags färger i Manager-Allsvenskan

Försvara ditt lags färger i Manager-Allsvenskan

Tävla mot andra allsvenska supportrar i Football Manager 2013 och vinn en fullstorleksbuss åt din officiella supporterförening!

Nu drar SvenskaFans.com tillsammans med Football Manager 2013 igång Manager-Allsvenskan – en endagsturnering där en representant per allsvenskt lag får äran att representera sitt lags färger i en utslagsturnering. Målet är att kora Sveriges bästa supportermanager och du kan bli ditt lags representant.

Det så klart en fördel om du är vass på Football Manager och har stenkoll på talangerna. Turneringen spelas i nya Football Manager 2013, och dess Classic mode, som gör FM enklare och snabbare att spela, perfekt för de som inte kan lägga all vaken tid på fotboll.

Vinnarens officiella supporterklubb får en fullstorleksbuss sponsrad till valfri allsvensk bortamatch nästa säsong (värde 7.000-15.000 kr).

Skicka in namn, klubb, kontaktuppgifter och en kort motivering senast den 17 december till oss på: managerallsvenskan@svenskafans.com

**********

Turneringsinformation

  1. Skicka in namn, klubbtillhörighet, kontaktuppgifter och en kort motivering om varför just du ska få representera ditt lag. Senast den 17 december vill vi ha din ansökan till managerallsvenskan@svenskafans.com
     
  2. SvenskaFans.com i samarbete med Football Manager 2013 väljer ut en representant för varje allsvenskt lag.
     
  3. Senast den 23 december kontaktar vi lagets representant innan turneringen startar. Varje Manager får en kod till spelet skickat till sig och kan sedan själv hämta spelet genom Steam. Varje Manager får sedan fram till den 8 januari på sig att testa spelet och sätta sig in i dynamiken, taktiken och vilka spelare som finns tillgängliga.
     
  4. Onsdagen den 9 januari spelas Manager-Allsvenskan, tidsåtgången är beräknad till ca 4 timmar om man går hela vägen. 
     
  5. Manager-Allsvenskan är en utslagsturnering vilket innebär att om man förlorar en match är man utslagen. Om det är lika efter full tid följer 2x15 minuters förlängning. Är det fortfarande lika efter förlängning tillgrips straffar för att få fram en vinnare. Turneringen startar med 16 allsvenska lag och 16 representanter men efter första rundan återstår det 8 lag, efter andra rundan 4 lag och till sist är det två lag som möts i finalen där en vinnare koras.
     
  6. Förutom äran och priset Årets Supportermanager och vinnare i Manager-Allsvenskan får vinnarens officiella supporterklubb en fullstorleksbuss att nyttja till valfri bortamatch under den allsvenska säsongen 2013.
     
  7. Eventuellt fusk, såsom nedladdade taktiker och dylikt, bestraffas med uteslutning ur turneringen.

SvenskaFans.com2012-12-07 14:30:00

Fler artiklar om SvenskaFans