Forum 1891 hårdbevakar silly season
Allt pekar mot ännu ett hektiskt transferfönster för Bosse Andersson med en hel del trafik både in och ut.

Forum 1891 hårdbevakar silly season

Frågorna till redaktionen har varit många. Är det inte dags snart? Nu kommer lugnande besked. Sillybloggen Bosses Bygge är tillbaka.

Den allsvenska säsongen är över sedan ett antal veckor – men för somliga har det hårda arbetet bara börjat. Bosse Andersson har av allt att döma en hektisk period framför sig med en hel del att stå i på en rad olika positioner.

Super-Bo har de senaste åren också levererat flera julklappar till de blårandiga supportrarna och 2023 ser inte ut att bli något undantag. Det finns redan starka indikationer på att en hel del spelare kommer att lämna – och då kommer det också att behöva handlas.

Nu är det också dags för Forum 1891 att sjösätta sin transferblogg, som blivit en populär snackis de senaste åren. Under rubriken Bosses bygge kan du se till att ständigt hålla dig uppdaterad kring de senaste ryktena om vem som ser ut att lämna respektive ansluta. Bloggen är live nu och du hittar den på en permanent plats till höger på startsidan eller här. Mycket nöje, önskar redaktionen på Forum 1891!

Redaktionen2023-12-01 10:12:00

Fler artiklar om Djurgården