Forum 1891:s sillyblogg är tillbaka

Forum 1891:s sillyblogg är tillbaka

Är du också taggad inför en rafflande silly season i blårandiga färger? Då ska du sätta tänderna i Forum 1891:s transferblogg Bosses Bygge – som nu är tillbaka för en ny säsong.

De senaste transferfönstren har Forum 1891 bloggat om rykten, spekulationer och klara övergångar under rubriken Bosses Bygge. Den uppskattade sillybloggen är nu tillbaka för ännu en förväntat intensiv period.

Serien är måhända inte riktigt avslutad än, men spekulationerna om nyförvärv och förluster har redan tagit fart. Transfervintern ser också ut att kunna bli en av de mest intressanta på länge. DIF fotboll har under säsongen spelat in mångmiljonbelopp i ett europeiskt fälttåg som fortfarande lever. Utöver en hägrande åttondel i Europa Conference Leauge väntar också ett nytt Europakval nästa sommar. Djurgården disponerar samtidigt en rad spelare som redan nu följs av utländska intressenter.

Det finns med andra ord en rad anledningar för mytomspunne sportchefen Bosse Andersson att se sig om efter förstärkningar – och med sin största ekonomiska slagkraft någonsin talas det om att nyförvärven kan komma från "en högre hylla" än vanligt. Allt detta kommer Forum 1891 förstås att skriva om i Bosses Bygge, som uppdateras kontinuerligt och där alla transferrykten en djurgårdare behöver hålla koll på samlas på ett och samma ställe. 

Du hittar sillybloggen på en permanent plats till höger på Forum 1891:s startsida. Trevlig läsning!

Redaktionen2022-11-04 11:14:00
Author

Fler artiklar om Djurgården