Friday I'm in love: 25 procent MFF på min Spotify i år

Friday I'm in love: 25 procent MFF på min Spotify i år

Nästa vecka drar vi igång våra Årets-texter här på Himmelriket. Men det är inte bara vi som summerar - även Spotify. I dagarna kom det som de kallar för "Wrapped" - en sammanställning vad vi alla lyssnat på under året. Och MFF finns med även där.

Vi är några stycken som har ett Spotify-konto och lyssnar på musik, poddar och ljudböcker. Har du det så har du säkert noterat Spotify Wrapped - en sammanställning av vad jag (och du) lyssnat på; genre, låtar, artister mm. 

Bestämde mig för att lyssna på min topp 100-lista för 2022. Och redan som andra låt kom en MFF-låt, "Aldrig vart i Malmö" av Boys II men, följt av "Malmö FF" av Liberator, följt av flera andra. 

Av mina hundra låter på den listan var det runt 25 procent som hade en MFF-koppling på ett eller annat sätt. Kanske för att jag tidigare i år skrev en Friday-text om just MFF-musik. Eller för att jag oftast laddar upp med MFF-musik före match. Eller deppar ner mig med en sådan variant av listan efter en dålig match (blev tyvärr lite fäör många sådana det här året).

Whatever, idag kom spelchemsat till 2023 års Allsvenskan. Och vi börjar hemma helgen 1-3 april mot - Kalmar FF. Och vi avslutar hemma den 12 november mot Elfsborg

Och om det inte räcker så kom spelschemat för gruppspelet i Svenska Cupen, som drar gång redan i februari, Hemma mot Skövde, borta mot Luleå och hemma mot Degerfors. För att komma ut i Europa i sommar måste vi vinna cuppajävelen i år igen. 

Förresten, göm inte att köpa Himmelriket-kalendern senast nu på söndag 5 decemebr. En perfekt julkapp till dig själv och alla andra. 

Idag för tre år sedan publicerade vår fotograf Peter Lind denna foto-krönika som en del av vårt Markusevangelium - vår hyllning till den störste MFF:aren i modern tid; Markus Rosenberg. 

Dagens låt blir denna favorit från topp 100-listan; Small town med John Mellencamp från 1985.

Fredrik Hedfredrik.hed@gmail.comTwitter: @fredrikhed2022-12-02 16:10:00
Author

Fler artiklar om Malmö FF

Friday I'm in Love: Hur går det för MFF med att ta ”nästa steg”?